crayon kid sunflower

Fagcenter for Autisme 
og ADHD Nordjylland

Kontakt

Specialbørnehaven Birken

Storemosevej 31-33
9310 Vodskov
Tlf. 99 31 70 44
Birken-post@aalborg.dk

Kontakt leder:

Kst. Leder  Kristine Niss- Henriksen
Mail KNIH-aeh@aalborg.dk
Telefon.  99317050

Kurser /Rådgivning /Undervisning

Fagcenter for Autisme og ADHD Birken tilbyder vejledning, samtaler, rådgivning og undervisning til forældre/pårørende til børn/unge med autismespektrumsforstyrrelse (ASF) samt ADHD, samt mutisme og andre gennemgribende udviklingsforstyrrelser hos børn.

Rådgivning /Vejledning og samtaler

• Forældre
• Bedsteforældre
• Søskende

Vejledning, og kurser til professionelle, som arbejder med disse områder.

Birken udbyder kurser i:

Autisme Spektrum Forstyrrelser ADHD Mutisme Pædagogiske redskaber til børn og unge med udviklingsforstyrrelser. Ressourcekurser for forældre Udfordrende adfærd Konflikthåndtering Pædagogiske redskaber Tidlig indsats betydning for barn og familie

PECS

Ydelserne varetages af fagfolk med stor erfaring inden for autismeområdet. Vi varetager rådgivning i hele Danmark og på Færøerne.

Vi afholder kurser med engagerede oplægsholdere, som er specialister med stor erfaring inden for børn og unge med udviklingsforstyrrelser.

Vi kan formidle vores pædagogiske viden og erfaringer gennem inspirerende eksempler fra hverdagen, som medvirker til at skabe forståelse for, hvad det betyder at have en psykisk udviklingsforstyrrelse.

Vores kursustilbud tilgodeser både forældre, søskende, bedsteforældre og andre pårørende.

For fagfolk:

Har I brug for ny viden og inspiration på jeres arbejdsplads, tilbyder vi også skræddersyet undervisning, som tilpasses jeres ønsker og behov. Forespørgsel rettes til Kontakt Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. eller på telefon 9931 7044